Siberian Health - Siberian Wellness - Sibirsko zdravlje - Srbija

Ovaj sajt ne vrši prodaju već opisuje proizvode Kompanije i prima porudžbine. Proizvodi naručeni preko ovog sajta šalju se kupcu brzom poštom i plaćaju kompaniji Siberian Wellness prilikom preuzimanja. Posetioci imaju mogućnost i direktne kupovine na sajtu Kompanije uz prethodnu registraciju, čime stiču popust prilikom budućih kupovina i proviziju za registraciju novih kupaca.
Cenovnik kompanije.

Kako bi ste imali popuste kod kupovine proizvoda izvršite registraciju ovde.

Share
CENOVNIK

Cena sa sajta kompanije 576,00 din. - bodova: 4.6
Bodovima se daje popust kod sledećih kupovina i stiče zarada od preporuka proizvoda drugim ljudima

400237400237
Prirodni inulinski koncentrat

Kod: 400237

Opis:
„Prirodni koncentrat inulina“ je kompleks biološki aktivnih materija neverovatne jeruzalemske biljke artičoka. Jedna od najvažnijih takvih komponenti, koja čini 20% biljnih gomolja, je inulin.

Inulin, ulazeći u gastrointestinalni trakt, pretvara se u fruktozu, koja je u stanju da učestvuje u istim metaboličkim procesima kao i glukoza, potpuno zamenjujući u situacijama kada glukoza ne apsorbuje ćelije, na primer, kod dijabetes melitusa.
Raspad fruktoze ne zahteva prisustvo insulina, što izbegava „energetsku glad“ ćelija i normalizuje metabolizam kod ljudi koji pate od ove bolesti.

Još jedna prednost inulina je ta što se neki ne apsorbuje u crevima i deluje poput dijetalnih vlakana. Istovremeno, inulin, prvo, usporava apsorpciju lako dostupnih ugljenih hidrata i masti, što je takođe vrlo važno za pacijente sa dijabetes melitusom. Drugo, veže i uklanja holesterol, teške metale i druge toksične materije iz tela koje formiraju ili ulaze u creva. Treće, inulin je jedno od najefikasnijih sredstava za obnavljanje normalne crevne mikroflore.

Konačno, inulin je važan za zdravlje kostiju. Propadajući u crevima, stvara veliku količinu organskih kiselina, koje ubrzavaju proces jonizacije kalcijuma iz ishrane i time značajno povećavaju efikasnost njegove asimilacije. U isto vreme, PIK je bogat izvor magnezijuma, silicijuma, cinka i mangana koji nisu ništa manje važni za izgradnju jakog koštanog tkiva.

Redovnim unosom inulina smanjuje se nivo šećera u krvi, a fiziološka efikasnost insulina raste. To doprinosi prevenciji šećerne bolesti tipa I i II i dovodi do značajnog poboljšanja stanja dijabetes pacijenata. Osim što normalizuje metabolizam ugljenih hidrata, inulin pomaže u snižavanju nivoa holesterola u krvi, smanjujući rizik od kardiovaskularnih oboljenja.

Dakle, redovan unos inulina doprinosi normalizaciji metabolizma ugljenih hidrata i masti kod gojaznih pacijenata i smanjenju viška telesne težine, kao i brzom obnavljanju normalne crevne mikroflore i suzbijanju štetnih crevnih mikroorganizama.

Sastav:
prah iz gomolja artičoke.

Primena:

Pomešati 1-2 g praha (kafena kašika) sa vodom, promešati i piti ujutro 30 minuta pre obroka, 2 kursa od 20 dana, sa pauzom od 10 dana.
Kontakt
Telefon: +381 63 7049262 Email: info@sibirsko-zdravlje.com 2019 © Siberian Wellness